ویدئو | بابک شهبازی چه اطلاعاتی را به موساد فروخته بود؟ + تصاویری از اعترافات و لحظه دستگیری مصلی و المان شهدای مدافع حرم بوستان خورشید و ۱۵ پروژه عمرانی در منطقه ۹ مشهد فردا (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) افتتاح می‌شود شهردار مشهد مقدس: جهاد تبیین و امیدآفرینی یکی از وظایف اصلی خبرنگاران است سکونت ۲۰ میلیون نفر در بافت‌های ناکارآمد | تعریف ۱۸‌ همت پروژه توسط دفاتر تسهیلگری سخنگوی وزارت خارجه: ایران و اروپا امروز به صورت تلفنی رایزنی می‌کنند استاندار خراسان رضوی: کنگره بزرگداشت ۱۸ هزار شهید استان فرصتی مهم برای همگرایی است بوستان جدید در مشهد با امکانات ویژه | پارک بانوان بوستان کرامت در دست احداث کریمدادی: پروژه بوستان کرامت با مشکل تأمین منابع مالی مواجه است وضعیت ناسالم هوای مشهد تا عصر امروز (چهارشنبه، ۲۶ شهریور ۱۴۰۴) برای گروه‌های حساس شهردار مشهدمقدس از تلاش برای تکمیل بوستان کرامت تا پایان سال جاری خبرداد (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) آغاز فعالیت دبیرخانه نشان مشهدالرضا (ع) قالیباف: پیشرفت کشور در گرو فرصت دادن به نخبگان است + فیلم گروسی با یک مقام آلمانی درباره ایران گفت‌وگو کرد تسریع در ابلاغ آرای ماده ۱۰۰ در مشهد؛ تضمینی برای حقوق مالکین خودکفایی در ساخت تجهیزات مکانیکی پالایشگاه گاز در مشهد «مشهد مهربان»؛ هم‌افزایی شهروندان و نهاد‌ها برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل اجاره ملک در مشهد ثابت ماند | مبلغ اجاره‌ها مشابه با سال قبل پویش «مشهد مهربان»، گامی مهم برای بازگرداندن کودکان بازمانده از تحصیل مشهدی به چرخه آموزش جزئیات برگزاری بیست‌وچهارمین نمایشگاه عرضه مستقیم کالا (فروش پاییزه) مشهد کیفیت هوای شهر مشهد در وضعیت «قابل‌قبول» است (۲۵ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

فرماندار مشهد: در تأمین آب در مضیقه هستیم | تابستان را با صرفه‌جویی پشت سر بگذاریم

  • کد خبر: ۱۷۴۴۲۹
  • ۲۵ تير ۱۴۰۲ - ۱۳:۴۶
فرماندار مشهد: در تأمین آب در مضیقه هستیم | تابستان را با صرفه‌جویی پشت سر بگذاریم
فرماندار مشهد گفت: باید اطلاع‌رسانی شود که در تأمین آب در مشهد در مضیقه هستیم و باید با صرفه‌جویی تابستان سخت را پشت سر بگذاریم.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، محسن داوری در حاشیه نشست خبری که با موضوع گزارش اقدامات ستاد سامان‌دهی اجاره‌بهای مسکن شهرستان مشهد امروز ۲۵تیرماه برگزار شد، تصریح کرد: مشکل اصلی ما در شهرستان مشهد موضوع آب است و دغدغه اصلی ما این است که قطعی آب در فصل تابستان نداشته باشیم. اکنون ۶۰‌درصد نزولات آسمانی نسبت به سال گذشته کمتر بوده و این درحالی است که امسال تابستان شاهد افزایش زائر در مشهد هستیم و بعد از کرونا بیشترین زائر را در مشهد داریم و این در شرایطی است که تقریبا این وضعیت خشکسالی در هفتاد سال گذشته بی‌نظیر بوده است.

داوری تصریح کرد: باید در راستای صرفه‌جویی و اینکه به مردم اطلاع‌رسانی شود که امروز در بحث تأمین آب در مضیقه هستیم، ‌گام برداریم و اگر این همکاری انجام شود، در شهرستان هیچ مشکلی نخواهیم داشت. ‌می‌توان با صرفه‌جویی تابستان سخت را پشت سر بگذاریم.

فرماندار مشهد تأکید کرد: در بخش فضای سبز هم مدیریت داریم که بخشی از حوزه‌های آب‌بر از بین برود. همچنین همه آب‌نما‌های ‌شهر مدیریت خواهد شد و این اطلاع‌رسانی باید دست‌به‌دست شود تا فرهنگ‌سازی و مدیریت مصرف آب صورت بگیرد.

وی افزود: مخازن ذخیره اضطراری آب در سد دوستی ایجاد کردیم و شناور پمپاژ آب را تعبیه کردیم که آب از سطح استخراج شود تا مشکلی در تأمین آب در این شرایط نداشته باشیم.

داوری اضافه کرد: آنچه که مهم است، این موضوع باید برای مردم جا بیفتد. شستن ماشین در کنار خیابان و در منازل در این شرایط اشتباه و ممنوع است. اقدام ویژه دیگری که انجام دادیم و به طور جدی پیگیر آن هستیم، با انشعاب‌های غیرمجاز محکم برخورد می‌کنیم. همچنین به مشترکان پرمصرف بر اساس مصوبات تذکر داده می‌شود و‌ در صورت تکرار به دستگاه قضایی ارجاع می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->